Sygeplejerske på 30 timer

Hospice Søndergård søger sygeplejerske på 30 timer , blandede vagter, fast stilling fra 1/9.

Er du interesseret i at være med til at skabe trygge og professionelle rammer omkring vores beboere og pårørende, så er du den nye kollega vi søger.

Arbejdet omkring den enkelte beboer er meget individuelt og foretages i tæt samarbejde mellem husets læger, sygeplejersker, fysioterapeut, præst, køkken, frivillige og socialrådgiver. Der forventes en høj grad af selvstændighed, samtidig med, at vi som kollegaer benytter hinanden hyppigt, til intern sparring.

Som sygeplejerske hos os, skal du have en bred erfaring indenfor sygeplejen ( primær- som sekundær ) i de sidste 3-5 år, være en god kommunikator og kunne håndtere tætte relationer, både med beboeren og dennes nærmeste. 
Endvidere varetager vi opgaver som vask af beboers tøj, lettere oprydning og andre personrelaterede opgaver, som en naturlig del af dagens opgaver.

Målet for boerne i vores hospice er at de får mulighed for at "leve livet hele livet". Derfor oplever vi mange forskellige former for forløb, til glæde for den enkelte og dennes familie. Her må man ryge i sin bolig og have sit husdyr med og pårørende kan bo i boligen .

Vi tilbyder god og grundig introduktion den først måned, Mentor tilknytning, madordning, ønske planlægning i forh til arbejdsplanlægning, dygtige og motiverede kollegaer, intern undervisning, tværfagligt arbejde omkring beboere og pårørende, samt en ledelse, der er tæt på i hverdagen.  

Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at tage kontakt til hospicechef Lise-Lotte Andersen, lila@ok-fonden.dk , tlf 44208640.

Du er velkommen til at aftale et besøge hos os.