Souschef

Souschef/ afdelings sygeplejerske til Hospice Søndergård.

Vores souschef er gået på pension - derfor søger vi en ny, fra den 1/10 2019 på 37 timer - der vil være med til at lede og stadig kvalitets sikre og udvikle, et hus fuld af dedikerede medarbejdere og frivillige, der glæder sig til du kommer.

Du bliver hospicechefens nærmeste sparringspartner og er ansvarlig for driften af huset, i hendes fravær.

Vi søger en erfaren sygeplejerske med lederuddannelse og solid leder erfaring, samt et indgående kendskab eller erfaring med det palliative felt. På hospice ydes der behandling og pleje på specialiseret niveau.

Vi søger en erfaren sygeplejerske med gode kommunikationsevner - gerne med anerkendende tilgang til den anden, samt én der mestre konfliktløsningens kunst.

Vi lægger vægt på, at du har lyst til at indgå i det daglige arbejde på hospice, i tæt samarbejde med det tværfaglige team, omkring beboere og pårørende, har overblik, sans for detaljen og forstår at prioritere.

Som personalets nærmeste leder, er du med til at bevare og udvikle det gode arbejdsmiljø, i samarbejde med AMIR repræsentanten.

Vi lægger vægt på kendskab til økonomi og forståelse for kreativitet, indenfor rammen. Derudover erfaring med arbejdstilrettelæggelse og planlægning.

Alle arbejder udfra den samme filosofi, hvor den syge og dennes familie er i centrum og respekt for det enkelte menneske, er en del af dit værdisæt og livskvalitet er det, den enkelte definerer. Livet skal leves hele livet.

Vi tilbyder en grundig introduktion til huset og opgaverne- du er velkommen til at besøge os, efter aftale.

Stillings- og funktions beskrivelse haves.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med DSR og Danske Regioner.

Nærmere oplysning om jobbet, kan du få hos Hospicechef Lise-Lotte Andersen, på tlf 44208641 eller 30603768.

Ansøgnings frist 22/8 på mail lila@ok-fonden.dk

Samtaler forventes den 26/8 mellem kl 9 og 14.